Forum

 
NenadRistic
Prijatelj sajta
Postovi: 2665
Pridružio se: Čet Jan 28, 2016 12:57 am

Re: Iznad grada

Pon Sep 17, 2018 8:03 pm

Dobri su kadrovi a prva bi bila odlicna da nije ove jelkice u prvom planu zalepeljene uz donju ivicu... Obrad diskutabilna... Na prvoj koliko je dobar kadar toliko je losa obrada. Sta i kako dugacka je to prica, nesto da ti nabacim mislices to da korigujes i resen proble, ali nije, pa cak i sve da napisem sta bi trebalo kako ja to vidim, to vazi samo za ovu fotku, za neku novu sasvum druga prica... Poenta je da nema sablona sem individualnog estetskog sablona, a na tome treba raditi pa ce sve fotek postati bolje ne vezano za tip fotografije, ili kreni putem preseta pa da vidis de ces da stignes za desetak godina :P
 
Oldtimer
Prijatelj sajta
Postovi: 3381
Pridružio se: Čet Jan 28, 2016 6:19 am
Lokacija: Beograd
Kontakt:

Re: Iznad grada

Uto Sep 18, 2018 5:44 am

Аско ја само могу да похвалим обе фотографије! Ако треба и да се дода који коментар, мој би се односио на прву, панорамску. Можда да је ово дрво у првом плану избегнуто, да би колиба дошла до изражаја и цео кадар добио не смирености, што предпостављам да је и била идеја ове лепе фотографије. На другој, бих можда мало посветлио зеленило око брзака, да га мало више истакнем. Иначе, јако лепо!
 
Vlajko
Globalni moderator
Postovi: 853
Pridružio se: Čet Feb 18, 2016 9:45 pm

Re: Iznad grada

Uto Sep 18, 2018 5:17 pm

Mozda da probas opet iz pocetka.
Nije dobro, sve je u jakom neskladu jer si koristio jake kontraste svetla i boja koje u prirodi nije moguce, ako si zeleo da napravis nesto nadrealno uspeo si ako je cilj bio da naglasis i prikazes ovaj jako fin predeo nije dobro.
Na drugoj si hteo da odvojis bitno od nebitnog ali je to u ovakvim scenama u prirodi skoro pa nemoguce, vidi se trud ali prosto obrada za neke kadrove nema resenje, druga mi se vise dopada, ali je morala da bude svetlija. 
Pozdrav! :)
Flickr: https://www.flickr.com/photos/132390555@N07/
Instagram: https://www.instagram.com/xyz_images/
Bilo kakva upotreba sadrzaja nije dozvoljena bez mog pismenog odobrenja / Do not use any media without my written permission

 

 

>