Ustanička 170e, 11000 Beograd+381 11 34 77 820igormilic.proflashstudio@gmail.com
Contact info
Ustanička 170e, 11000 Beograd+381 11 34 77 820igormilic.proflashstudio@gmail.com

Sa ponosom vam predstavljam Proflashstudio Zajednicu

Sa ponosom vam predstavljam Proflashstudio Zajednicu

Proflashstudio je zvanično otvoren 2012. godine u oktobru . Osnivač je Igor Milić iz Beograda.  Od tada do danas urađeno je mnogo fotografskih i retušerskih projekata.  Igor  se može pohvaliti saradnjom sa mnogobrojnim restoranima i ketering firmama, sportskim klubovima, školskim ustanovama…Značajna je saradnja i  sa AS FM radio stanicom iz Novog Sada. Ponosan je na činjenicu da je sarađivao sa mnogobrojim modelima za Stok

projekte i da su njegove stok fotografije su veoma često birane u odabrane kolekcije mnogobrojinh stok agencija.

Za sve to vreme imao je veliku podršku svog oca Slavka Milića kao i dobrog prijatelja Marka Šušnjara. Marko Šunjar je  iz Beograda i on pre svega radi pejzažnu, trevel fotografiju…  U jednom od dugih razgovora o fotografiji i postprodukciji sa Markom , Igor i on su se složili da na našem govornom području postoji manjak kvalitetnih pisanih i video tutorijala vezanih za fotografiju i postprodukciju fotografije. Otuda ideja o zajedničkom osnivanju Proflashstudio Zajednice.

Ciljevi zajednice su veoma jasni i idu u dva pravca. Prvi najvažniji pravac je on-line edukacija. Sa kvalitenim pisanim i video tutorijalima na srpskom jeziku  nadamo se da ćemo popularizovati fotografiju i postprodukciju. Trudićemo se da Vam prenesemo najnovije i najnaprednije tehnike koje koriste strani proslavljeni fotografi i retušeri. Zato pozivamo sve ljubitelje fotografije i retuširanja da prate naš sajt kako bi na jednom mestu dobili mnogo korisnih i važnih saveta i informacija u obliku pisanih i video tutorijala. Nadamo se da ćete  zajedno sa nama uživati u ovom veoma zanimljivom projektu.

Drugi pravac i naša druga želja jeste povezivanje fotografa i ljudi bez kojih fotgrafija često ne može, a to su modeli i šminkeri. Cilj nam je da se naprave dobre poslvne veze koje će olakšati posao svim pomenutim stranama. Nadamo se da ćemo i u tom segmentu biti uspešni.

S Poštovanjem
Igor Milic

Menu