Ustanička 170e, 11000 Beograd+381 11 34 77 820igormilic.proflashstudio@gmail.com
Contact info
Ustanička 170e, 11000 Beograd+381 11 34 77 820igormilic.proflashstudio@gmail.com

Retušerska radionica

Retušerska radionica

Sa zadovoljstvom mogu da vas obavestim da je juče završena letnja retušerska radionica, sa temom ljudska koza i retuširanje portreta. Polaznici su učili o nedestruktivnim metodima retuširanja koji se koriste za high-end retuširanje. Detaljno smo prošli Dodge& Burn i Freqvency Separation tehniku, sređivanje tonova, sređivanja usana itd.  Polaznici su osim teorijskog dela bili u mogućnosti da predavane tehnike primene u praksi na samom času.  U septembru će se organizovati  nova grupa pa ako ste zainteresovani i volite retuširanje slobodno nas kontaktirajte.

2 comments:

Bojan SučevićJuly 8, 2014 at 6:33 amReply

Kada sam upisao radionicu očekivao sam kao što je to nažalost postalo stnadard u Srbiji mnogo “suvih” termina i brdo informacija pa šta stigneš da zapišeš stigneš i onda kući lupaj glavu da se setiš šta je ono predavač kliknuo da se nešto dogodi.
Na moju veliku radost ovo nije bio takav slučaj.
Igore bravo!
Svaka čast na samoj organizaciji, vođenju časa i iskazanom strpljenju.
Toplo bih preporučio ovu radionicu svakome ko želi da nauči ozbiljnije retuširanje kože i portreta po najvišim standardima.
U toku trajanja same radionice najviše mi se dopalo što predavač nakon što prođe jednu oblast, npr. usne, pravi pauzu sa predavanjem i čeka da polaznici odrade istu tu oblast na svojim računarima, naravno kome god je zatrebala pomoć Igor je prišao i pomogao.
Igore,
hvala još jednom i nadam se da se vidimo uskoro na nekoj novoj radionici 🙂

Bojan

proflash.adminJuly 8, 2014 at 11:00 pmReply

Hvala Bojane na komentaru. Spremaju se nove teme za radionice, verujem da cemo se jos druziti:)

Veliki pozdrav Igor.

Menu